Rejser

PERNILLE BERNITT SOMMER

STORYTELLER & INTUITIVE READER

Rejser - perspektiv på historien

 

 

Israel/Palæstina

Da jeg i 2008 for første gang rejste til Israel og Palæstina, vidste jeg stort set ingenting om hverken befolkning eller konflikt. Mødet med både israelere og palæstinensere gjorde stort indtryk, og det blev vigtigt for mig at prøve at forstå både dem og de forhold, de lever under.

 

På denne første rejse havde jeg ingen intention om, at mine oplevelser og refleksioner skulle danne grundlag for en roman. Ikke desto mindre var det sådan, det endte. Bogen 'Elsk din fjende?' har været ni år undervejs og udkom i sommeren 2017. Du kan læse mere om den her.

Marokko

På cykel fra Atlasbjergene til Sahara. Sådan lød overskriften på denne rejse, der strakte sig over 11 dage i det tidlige forår 2018. Jeg var netop blevet leder for den danske YesTribe (under organisationen Say Yes More), hvorfor jeg følte mig nødsaget til at tage på et aktivt eventyr ;) Novellen 'Som at kysse en mand uden overskæg' er på tegnebrættet og forventes færdig i løbet sommeren 2019.

 

St. Louis, USA

I efteråret 2018 rejste jeg til Midvesten i USA for at etablere samarbejde med en amerikansk redaktør. Tanken var at oversætte og redigere min roman 'Elsk din fjende?'. Dog tog det hele en drejning, da en ny historie - i form af et filmmanuskript - pludseligt og uopfordret viste sig for både mig og min redaktør. Arbejdstitlen er 'Playing in the dark' og det færdige manuskript inden for rækkevidde.

 

© Pernille Bernitt Sommer 2019