Om

PERNILLE BERNITT SOMMER

EXPLORER OF LIFE - STORYTELLER & WRITER

 

Historiefortælling, og det at dele kendte og ukendte verdener med andre, er mit omdrejningspunkt. Min hverdag handler om at lægge mærke til det liv, der udspiller sig omkring mig uanset hvor jeg befinder mig. Jeg interesserer mig for mennesker, deres syn på livet, på hinanden og ikke mindst på sig selv, hvilket er det, der er drivkraften i mit skrivearbejde såvel som i min trang til at opdage verden. Derudover er jeg nysgerrig på det miljø, der omgiver os (omgangskreds, samfund og kultur), og hvad det gør ved os i forhold til at udnytte det potentiale, vi hver især rummer. Opmuntrer og motiverer vores omverden os til at finde dette potentiale frem eller gør den måske det modsatte? Hvilke ressourcer hos os selv vælger vi at gøre brug af, og hvilke lader vi ligge? Ville vi vælge at gøre noget anderledes, hvis vi følte, vi kunne?

 

Jeg er tiltrukket af mennesker, der tør og ikke lader sig begrænse af frygt.

Mennesker der tør undersøge, hvem de selv er, tør undersøge verden (og det, der findes uden for komfortzonen), og tør gøre brug af eget potentiale både når det kommer til fysik, mentalitet og følelsesliv.

 

Jeg er oprindeligt uddannet lærer, grafiker og musiker, hvorfor det at viderebringe et budskab og fortælle en historie altid har været det centrale. For at udvide min verden mest muligt er jeg altid på eventyr, i ordets bredeste forstand, og altid på udkig efter uudforsket land.

 

© Pernille Bernitt Sommer